k

Ble ikke blogging i går da jeg ikke var inne før klokken 01 på natta, å for det takker jeg katten min som satt å som enda sitter øverst i den største grana hun kunne finne. Etter noen timer med pussing og forsøk på å klatre selv måtte jeg gi opp.. At vi stammer fra apene kan så hende, men at klatre egenskapene har forsvunnet med årene det kan jeg skrive under på! Nå har jeg søkt på nettet, ringt rundt, lekt ape og lokket henne med mat, å hun har ikke så mye som rikket på en labb. Hva skal jeg gjøre? Har jo selvfølgelig tenkt tanken på den såkalte Donald Duck metoden vi alle husker som barn, å ringe brannbilen. Men skal tro om hun kommer ned når magen begynner å rope på mat.. Har aldri hørt om en katt som har sultet ihjel i et tre. Men så har jeg ikke hjerte til å la henne sitte der i flere dager! Får finne på noe lurt etterhvert.. Har du et tips, så ta's det i mot? 

Nå er det bare noen få strakser til jeg skal på flyplassen å hente min sukkerbolle, Irina som kommer fra Trondhjem i dag. Ha en super fin dag alle! 

 


Pelsklumpen min med potene på bakken! Bilde tatt for noen dager siden.

 

-Tine Kristin
Nei jeg bare tulla.. Så trekk pusten dypt til inn, å pust ut igjenn. Skal tro om du har vært like snar å trykket på linken min om det har stått skrevet ; Enda en hverdag unnagjort, i dag gjor jeg nesten det samme som i går. "  Overskrifta har mye å si for hvem som i hele tatt gidder å gå inn på bloggen din. Men så tenker jeg, er det statistikken som avgjør om man skal blogge... Hva er bloggen din for deg ? En dagbok, en konkurranse med deg selv om å ha mest mulig lesere, et mål om å komme på topplisten, noe å tjene penger på eller bare en formidling av livet ditt til venner og bekjente. (Og for de som rett og slett bare liker det du skriver om / livet ditt) ? 

Jeg selv har ikke noe fast jeg skriver om, blir egentli det som faller meg inn. Er "fersk" i blogginga så har ikke funnet meg noe jeg skriver fast om som f.eks Mote, Mammablogg, Interiør, Foto osvosv. Hva skriver du om? Hva liker du å lese om? OG, har du en blogg eller flere du vil anbefale?

Å ja har vært sløv den siste uka, med blogging. Men kan med hånda på hjerte si at det har ikke skjedd så forferdelig mye, så, ingen har gådd glipp av noe. Nå blir det litt Hansi-kos i stallen før det blir sofasliting med Once upon a time på tv skjermen, og kosekoppen fylt med TineYoghurt Vanilje! Mmmm.

Jeg og Elgen på tur over broen i 2011. 

-Tine Kristin
Sunt kosthold? Jadda.. Svakt menneske som jeg er, ble det hamburger med bacon og ost til kveldsmat. Må jo passe på at jeg ikke blir for tynn. Dagen i dag har gått ganske fort med en liten roadtrip til Korgen sammen med Emmelin og lillegutt, for å besøke Fia. Hadde en kjempe krangel med Passaten da han slo seg vrang å verken ville kjøre eller rygge helt opp innkjørsla hennes, som tydligvis kunn er laget for transformersbiler. 

Men er vel bare å legge sei da min sønn er et A-menneske, å starter dagen ca halv åtte.. Klager ikke! 


Det var godt!

- Tine Kristin
.... Så.. Nå er det sånn at jeg ikke vet hva jeg skal skrive, så kort og enkelt.. Dagen har vært fantastisk, Trilletur lamme Maja og lillegutt, kakao på termosen, sola på himmelen og masse ny snø. I kveld har jeg vært på Zuumba sammen med Emmelin og Ronja, trent bort de 2-3 koppene med kakao som ble inntatt på trilleturen, lattermusklene fikk også trent seg godt!

Men nå skal jeg krype under dun-dyna mi, noe jeg har gledet meg til i mange timer nå. Natti natt.


Gullklumpen min og meg.


- Tine Kristin
Har en ting å si, SNØ! Å våkne til nesten en halv meter snø kan man ikke suttre over. En mindre fornøyd pus som nesten druknet i det hun hoppet ut, en hest som ble snøblind og en forsvunnet bil, men kan ikke klage da vintern er Nydelig!

Ut å rydde snø, ha en fin dag!- Tine Kristin
Da var helga over for denne gang, og godt skal det bli med ny uke, normal mat og litt trening! Føler meg som en oppblåst yogaball etter å ha levd på kraftig mat og en god del sjokolade disse dagene. Ny runde med Zumba i morgen, noen andre som finner fram trenings klærne i morgen? Har du prøvd Zumba?

Fredagen dro vi over til Sverige for å fylle fryseren med kjøtt/kylling og kjøleskapet med brus, Lørdagen ble det en liten bydag på meg, Leon, Fia og lille-trille i magen hennes. Av alt som var på salg, endte jeg opp med en natt skjorte og noen truser.. Kjære talmodighet hvor er du når jeg trenger deg?.. 

Nå er det snart kveld og mørkt her, men først vil jeg bare si en liten ting om deltakerne på Ingen Grenser. FANTASTISK!! Lenge skal man lete etter mennesker med en slik viljestyrke og pågangsmot, Utrolig sier jeg bare. Flere som har fulgt med på turen deres?


Cubus.


Lillegutt med ny hua fra Sverige.

- Tine Kristin
"Etter mye om og men med meg selv, har jeg nå kommet frem til at jeg skal begynne bloggingen igjenn. Men først..." 

Jo ja jeg vet, akkurat den setningen som ble skrevet for ca ett år siden, ganske nøyaktig like lenge siden det siste blogginnlegget mitt og ble postet. Men Nå skal jeg begynne igjenn, håper jeg. 

Kan jo starte med å si at jeg tror en demon av noe slag har tatt over kroppen min, da jeg av alle mennesker er begynt å trene, å jeg Liker det? Tilogmed begynt å tenke på ett sunt kosthold? Lille mat-troll hvor ble du av.. Okei skal ikke lyve, det dukker opp til tider, noe som er helt i orden.

Lever enda livet i skogen med gutten Leon og elg til nermeste nabo. Hesten kommer godt overens med elgene, tilogmed skiftet utsende til dem.. Har fått meg en til liten pelsklump, som i likhet med mannfolk jakter på mus men der forskjellen er at denne klarer seg alene, ei lita pusi med navnet Armada/Lillemor. 

Men nå er det snart Senkeld med Thomas og Harald, så da skal sofaen innta's å dvalemodusen slå's på. 

Ha en fortsatt fin Fredagskveld og ei God helg! 
. Tine Kristin
hits