k

Ble ikke blogging i går da jeg ikke var inne før klokken 01 på natta, å for det takker jeg katten min som satt å som enda sitter øverst i den største grana hun kunne finne. Etter noen timer med pussing og forsøk på å klatre selv måtte jeg gi opp.. At vi stammer fra apene kan så hende, men at klatre egenskapene har forsvunnet med årene det kan jeg skrive under på! Nå har jeg søkt på nettet, ringt rundt, lekt ape og lokket henne med mat, å hun har ikke så mye som rikket på en labb. Hva skal jeg gjøre? Har jo selvfølgelig tenkt tanken på den såkalte Donald Duck metoden vi alle husker som barn, å ringe brannbilen. Men skal tro om hun kommer ned når magen begynner å rope på mat.. Har aldri hørt om en katt som har sultet ihjel i et tre. Men så har jeg ikke hjerte til å la henne sitte der i flere dager! Får finne på noe lurt etterhvert.. Har du et tips, så ta's det i mot? 

Nå er det bare noen få strakser til jeg skal på flyplassen å hente min sukkerbolle, Irina som kommer fra Trondhjem i dag. Ha en super fin dag alle! 

 


Pelsklumpen min med potene på bakken! Bilde tatt for noen dager siden.

 

-Tine Kristin

Kategori: Blogg
Skrevet: 24.feb.2012, 10:28Kommentarer

24.feb.2012, kl.10:47

Hva slags rase er hun?

Katten min "setter" seg fast i trær hele tiden.... Hun kommer alltid hjem. Ha bare et øye med henne, har hun ikke kommet ned på en dag, så hadde jeg ringt brannbilen. De kommer de :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits